| Zajednički kolegiji | STUDENI 2022. | SIJEČANJ 2023. | VELJAČA 2023. | TRAVANJ 2023. | LIPANJ 2023. | SRPANJ 2023. | KOLOVOZ 2023. | RUJAN 2023. |
| Matematika I | 23.11. u 15:00 | 1.2. i 15.2. u 15:00 | 26.4. u 15:00 | 28.6. u 15:00 | 12.7. u 15:00 | 23.8. u 15:00 | 6.9. u 15:00 | |
| Matematika II | 23.11. u 15:00 | 1.2. i 15.2. u 15:00 | 26.4. u 15:00 | 28.6. u 15:00 | 12.7. u 15:00 | 23.8. u 15:00 | 6.9. u 15:00 | |
| Fizika | 22.11. u 13:00 | 1.2. i 15.2. u 13:00 | 25.4. u 13:00 | 27.6. u 13:00 | 11.7. u 13:00 | 22.8. u 13:00 | 5.9. u 13:00 | |
| Psihosocijalne osnove rada | 25.11. u 17:00 | 3.2. i 17.2. u 17:00 | 28.4. u 17:00 | 26.6. u 17:00 | 14.7. u 17:00 | 1.9. i 15.9. u 17:00 | ||
| Osnove strojarstva | 23.11. u 12:00 | 31.1. u 12:00 | 14.2. u 12:00 | 25.4. u 12:00 | 20.6. u 12:00 | 4.7. u 12:00 | 29.8. u 12:00 | 12.9. u 12:00 |
| Primjena računala | 22.11. u 16:00 | 7.2. i 21.2. u 16:00 | 25.4. u 16:00 | 20.6. u 16:00 | 4.7. u 16:00 | 29.8. u 16:00 | 12.9. u 16:00 | |
| Biologija | 23.11. u 17:00 | 1.2. i 15.2. u 17:00 | 26.4. u 17:00 | 28.6. u 17:00 | 12.7. u 17:00 | 30.8. u 17:00 | 13.9. u 17:00 | |
| Opća i anorganska kemija | 23.11. u 11:00 | 7.2. i 21.2. u 11:00 | 25.4. u 11:00 | 20.6. u 11:00 | 4.7. u 11:00 | 29.8. u 11:00 | 12.9. u 11:00 | |
| Analitička kemija | 23.11. u 11:00 | 7.2. i 21.2. u 11:00 | 25.4. u 11:00 | 20.6. u 11:00 | 4.7. u 11:00 | 29.8. u 11:00 | 12.9. u 11:00 | |
| Termodinamika i termotehnika | 23.11. u 12:00 | 31.1. u 12:00 | 14.2. u 12:00 | 25.4. u 12:00 | 20.6. u 12:00 | 4.7. u 12:00 | 29.8. u 12:00 | 12.9. u 12:00 |
| Organska kemija | 22.11. u 10:00 | 7.2. i 22.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 28.6. u 10:00 | 12.7. u 10:00 | 31.8. u 10:00 | 14.9. u 10:00 | |
| Biokemija | 22.11. u 10:00 | 7.2. i 22.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 28.6. u 10:00 | 12.7. u 10:00 | 31.8. u 10:00 | 14.9. u 10:00 | |
| Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji I | 25.11. u 10:00 | 30.1. u 9:00 | 13.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 1.9. i 15.9. u 9:00 | |
| Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji II | 25.11. u 10:00 | 30.1. u 9:00 | 13.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 1.9. i 15.9. u 9:00 | |
| Vode za piće, tehnološke i otpadne vode | 23.11. u 10:00 | 8.2. i 23.2. u 10:00 | 26.4. u 10:00 | 29.6. u 10:00 | 13.7. u 10:00 | 1.9. i 15.9. u 10:00 | ||
| Fizikalna kemija | 23.11. u 13:00 | 7.2. i 21.2. u 13:00 | 25.4. u 13:00 | 20.6. u 13:00 | 4.7. u 13:00 | 29.8. u 13:00 | 12.9. u 13:00 | |
| Opća mikrobiologija | 21.11. u 9:00 | 6.2. i 20.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 28.8. u 9:00 | 11.9. u 9:00 | |
| Engleski jezik I (D. Rujevčan) | 23.11. u 13:00 | 1.2. i 15.2. u 11:00 | 26.4. u 11:00 | 21.6. u 11:00 | 5.7. u 11:00 | 23.8.u 11:00 | 6.9. u 11:00 | |
| Engleski jezik II (D. Rujevčan) | 23.11. u 13:00 | 1.2. i 15.2. u 11:00 | 26.4. u 11:00 | 21.6. u 11:00 | 5.7. u 11:00 | 23.8.u 11:00 | 6.9. u 11:00 | |
| Njemački jezik I (S. Eterović) | 22.11. u 17:00 | 31.1. u 17:00 | 14.2. u 17:00 | 25.4. u 17:00 | 27.6. u 17:00 | 11.7. u 17:00 | 29.8. u 17:00 | 12.9. u 17:00 |
| Njemački jezik II (S. Eterović) | 22.11. u 17:00 | 31.1. u 17:00 | 14.2. u 17:00 | 25.4. u 17:00 | 27.6. u 17:00 | 11.7. u 17:00 | 29.8. u 17:00 | 12.9. u 17:00 |
| Tehnologija bezalkoholnih pića | 25.11. u 10:00 | 30.1. u 9:00 | 13.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 1.9. i 15.9. u 9:00 | |
| Tehnologija kave i kavovina | 25.11. u 10:00 | 30.1. u 9:00 | 13.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 1.9. i 15.9. u 9:00 | |
| Tehnologija čišćenja i dezinfekcije | 23.11. u 11:00 | 1.2. i 15.2. u 11:00 | 26.4. u 11:00 | 28.6. u 11:00 | 12.7. u 11:00 | 23.8. u 11:00 | 6.9. u 11:00 | |
| Tehnologija zaštite okoliša | 25.11. u 10:00 | 30.1. u 9:00 | 13.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 1.9. i 15.9. u 9:00 | |
| Kontrola kvalitete prehrambenih proizvoda | 23.11. u 11:00 | 1.2. i 15.2. u 11:00 | 26.4. u 11:00 | 28.6. u 11:00 | 12.7. u 11:00 | 23.8. u 11:00 | 6.9. u 11:00 | |
| Osnove upravljanja procesima | 23.11. u 14:00 | 8.2. i 22.2. u 14:00 | 25.4. u 14:00 | 21.6. u 14:00 | 5.7. u 14:00 | 30.8 u 14:00 | 13.9. u 14:00 | |
| Pakiranje hrane | 24.11. u 11:00 | 1.2. i 15.2. u 11:00 | 26.4. u 11:00 | 28.6. u 11:00 | 12.7. u 11:00 | 23.8. u 11:00 | 6.9. u 11:00 | |
| Senzorska procjena prehrambenih proizvoda | 22.11. u 10:00 | 31.1. u 10:00 | 14.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 20.6. u 10:00 | 4.7. u 10:00 | 22.8. u 10:00 | 5.9. u 10:00 |
| Ekonomika i marketing | 22.11. u 17:00 | 31.1. u 17:00 | 14.2. u 17:00 | 25.4. u 17:00 | 20.6. u 17:00 | 4.7. u 17:00 | 29.8. u 17:00 | 12.9. u 17:00 |
| Prerada mlijeka | ||||||||
| Kemija i fizika mlijeka | 21.11. u 9:00 | 6.2. i 20.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 28.8. u 9:00 | 11.9. u 9:00 | |
| Primarna proizvodnja mlijeka | 24.11. u 10:00 | 6.2. i 20.2. u 10:00 | 24.4. u 10:00 | 19.6. u 10:00 | 3.7. u 10:00 | 28.8. u 10:00 | 11.9. u 10:00 | |
| Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka I | 22.11. u 9:00 | 7.2. i 21.2. u 9:00 | 25.4. u 9:00 | 20.6. u 9:00 | 4.7. u 9:00 | 29.8. u 9:00 | 12.9. u 9:00 | |
| Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka II | 21.11. u 9:00 | 6.2. i 20.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 28.8. u 9:00 | 11.9. u 9:00 | |
| Mikrobiologija mlijeka | 22.11. u 9:00 | 7.2. i 21.2. u 9:00 | 25.4. u 9:00 | 20.6. u 9:00 | 4.7. u 9:00 | 29.8. u 9:00 | 12.9. u 9:00 | |
| Ekološka proizvodnja mlijeka | 24.11. u 10:00 | 6.2. i 20.2. u 10:00 | 24.4. u 10:00 | 19.6. u 10:00 | 3.7. u 10:00 | 28.8. u 10:00 | 11.9. u 10:00 | |
| Pivarstvo | ||||||||
| Sirovine pivarske industrije | 22.11. u 10:00 | 7.2. i 21.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 27.6. u 10:00 | 11.7. u 10:00 | 29.8. u 10:00 | 12.9. u 10.00 | |
| Tehnologija proizvodnje piva I | 22.11. u 10:00 | 31.1. u 10:00 | 14.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 20.6. u 10:00 | 4.7. u 10:00 | 22.8. u 10:00 | 5.9. u 10:00 |
| Tehnologija proizvodnje piva II | 22.11. u 10:00 | 31.1. u 10:00 | 14.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 20.6. u 10:00 | 4.7. u 10:00 | 22.8. u 10:00 | 5.9. u 10:00 |
| Proizvodnja slada | 22.11. u 10:00 | 7.2. i 21.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 27.6. u 10:00 | 11.7. u 10:00 | 29.8. u 10:00 | 12.9. u 10.00 | |
| Mikrobiologija piva | 22.11. u 9:00 | 7.2. i 21.2. u 9:00 | 25.4. u 9:00 | 20.6. u 9:00 | 4.7. u 9:00 | 29.8. u 9:00 | 12.9. u 9:00 | |
| Nusproizvodi proizvodnje piva i slada | 22.11. u 10:00 | 7.2. i 21.2. u 10:00 | 25.4. u 10:00 | 27.6. u 10:00 | 11.7. u 10:00 | 29.8. u 10:00 | 12.9. u 10.00 | |
| Studentska praksa | ||||||||
| Usmjerenje PIVARSTVO | 24.11. u 11:00 | 1.2. i 15.2. u 11:00 | 26.4. u 11:00 | 28.6. u 11:00 | 12.7. u 11:00 | 23.8. u 11:00 | 6.9. u 11:00 | |
| Usmjerenje PRERADA MLIJEKA | 21.11. u 9:00 | 6.2. i 20.2. u 9:00 | 24.4. u 9:00 | 19.6. u 9:00 | 3.7. u 9:00 | 28.8. u 9:00 | 11.9. u 9:00 |