Novost

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU TERENSKE NASTAVE

14.05.2020 22:45 Lovstvo

Poštovane kolegice i kolege,

s obzirom na popuštanje mjera i preporuke MZO i Stožera vezane uz nastavu organizirati ćemo terensku nastavu iz kolegija Uređivanje lovišta + još neki kolegiji istovremeno čiji su nositelji dr.sc. Krunoslav Pintur, prof.v.š. i Tomislav Dumić, mag.ing.agr.

Nastava će se za redovne studente IV semestra održati dana 21.05.2020. u 8:30 sati, a za redovne + izvanredne studente 28.05.2020. u 8:30 sati u Volavju (sastanak je kraj svima već poznate lovačke kuće LD "Srnjak" Volavje).

Neće biti organiziranog prijevoza od strane Vuka što znači da je prijevoz vašim vlastitim sredstvima i u vlastitom angažmanu.

Molim vas da poštujete slijedeće preporuke: ostanak kod kuće (ne dolazak na terensku nastavu) studentima s kroničnim bolestima (respiratornim, kardiovaskularnim, dijabetesom, malignim bolestima, imunodeficijencijama, studentima s većim tjelesnim/motoričkim oštećenjima) te studentima čiji roditelji ili ukućani imaju jednu od navedenih bolesti ili su starije životne dobi.

Nadalje, svi studenti koji imaju povišenu tjelesnu temperaturom i respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili za koje postoji vjerojatnost da su bili u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili sumnjaju na zarazu COVID-19 ili su u samoizolaciji neka ne dolaze na nastavu.

Tijekom nastave treba održavati socijalno distanciranje (fizička udaljenost): držati razmak najmanje 2 metra od drugih osoba.

Nošenje maski ili drugih pokrivala za usta i nos kod studenta i nastavnika nije nužno ali se preporučuje.

Molim vas da mi se radi organizacije same nastave HITNO povratno mailom jave svi studenti koji bi u navedene termine mogli doći na terensku nastavu.

Lp,

Tomislav Dumić